header banner
Default

De Yahoo Mail-app stelt je in staat om meerdere mailaccounts te beheren en je wachtwoord niet meer nodig te hebben


Table of Contents

    Yahoo heeft op de achttiende verjaardag van zijn Yahoo Mail-dienst de mogelijkheid geïntroduceerd om zowel via de app als browserinterface meerdere e-mailaccounts te beheren. Ook is het mogelijk om via Yahoo Account Key zonder wachtwoord in te loggen op de app.

    Dat maakte het bedrijf donderdag zelf bekend op zijn Tumblr-blog. Via de app is het nu mogelijk om e-mailaccounts van de volgende providers te beheren: Outlook.com, Hotmail en AOL Mail. De app kan ook verbinding maken met andersoortige diensten, zoals Twitter, Linkedin, Flickr en Facebook om foto's van deze diensten te tonen. Naast de verschillende accounts, introduceert het bedrijf ook een nieuwe vorm van inloggen via de Yahoo Account Key waardoor inloggen op de app 'wachtwoordvrij' wordt.

    Het principe van Yahoo Account Key berust op het sturen van push-berichten om toegang te krijgen tot een Yahoo-account op een smartphone of ander apparaat dat gebruik maakt van Android of iOS. Yahoo startte al eerder dit jaar met de mogelijkheid in te loggen via sms. Zonder Account Key kan niet ingelogd worden, wat betekent dat iemand op een andere plek met een andere computer niet kan inloggen.

    Gebruikers van de Yahoo Mail-app krijgen de update spoedig binnen op iOS- of Android-apparaten.

    Sources


    Article information

    Author: Alicia Martin

    Last Updated: 1704094082

    Views: 498

    Rating: 4.8 / 5 (44 voted)

    Reviews: 91% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Alicia Martin

    Birthday: 2010-06-09

    Address: 25987 Barrera Centers Apt. 140, Donnafort, MI 24092

    Phone: +3508889684064757

    Job: Veterinarian

    Hobby: Writing, Graphic Design, Robotics, Orienteering, Fishing, Quilting, Snowboarding

    Introduction: My name is Alicia Martin, I am a rich, irreplaceable, welcoming, unwavering, variegated, fearless, treasured person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.