header banner
Default

Danske Bank sælger TheHub, som er Nordens største jobportal for startups | Danske Bank


Danske Bank

Del

Danske Bank sælger sin jobportal for iværksættere – TheHub – til det norske selskab MESH Community. TheHub blev grundlagt i 2015 og er i dag den største jobplatform for startups i Norden med mere end 10.000 startups som brugere. Danske Bank vil fortsat være en stærk partner i det nordiske startupmiljø og en aktiv del af det nordiske økosystem for iværksættere.

Danske Bank grundlagde TheHub som reaktion på et hastigt voksende startupmiljø og det stigende behov for kompetencer, talenter og adgang til kapital, som fulgte. Portalen har gennem årene udviklet sig på baggrund af brugernes behov og er i dag med mere end 1 million jobansøgninger den mest anvendte jobportal blandt startups i Norden. TheHub har givet Danske Bank en stærk position i iværksættermiljøet og værdifuld indsigt i sektoren.

"Danske Bank vil fortsat have et stærkt engagement i det nordiske startupmiljø. Men med ambitionen om at videreudvikle TheHub som jobportal, hvilket ikke er bankens kerneforretning, er det på tide at overdrage ejerskabet. Jeg er sikker på, at norske MESH Community vil kunne bringe TheHub op på det næste niveau," siger Klavs Hjort, chef for Danske Bank Growth. 

Det er fortsat Danske Banks strategi at støtte vækstvirksomheder og hjælpe dem med at skalere og støtte deres positive bidrag til samfundet. 

"Vi er dedikerede til at understøtte startupsegmentet på tværs af de nordiske markeder og stræber efter at være den førende bank for sektoren. Vi vil fortsætte med at hjælpe virksomhederne med at nå deres potentiale gennem specialiserede vækstrådgivere og finans- og bankprodukter, der matcher virksomhedernes behov, efterhånden som de vokser", fortsætter Klavs Hjort.

Som en del af aftalen med MESH Community bliver Danske Bank ved med at have et strategisk forhold til portalen de næste tre år.

Fakta om TheHUB

  • TheHub.io blev lanceret i DK i december 2015 og siden udrullet til Sverige, Norge og Finland. Platformen er udviklet via et strategisk samarbejde mellem Rainmaking og Danske Bank.
  • Der er omkring 400.000 jobs i startup økosystemet i Norden.
  • 10.000 startups er registreret som brugere af TheHub. Til sammen har de oprettet næsten 60.000 jobs, og platformen har formidlet mere end 1.000.000 jobansøgninger.
  • Der bliver oprettet godt 1.000 nye jobs på platformen hver måned.
  • Blandt virksomhederne som har brugt TheHub er Veo Technologies, som har slået 88 jobs op på TheHub, Lenus eHealth med 200+ jobs og Monta med 100+ Jobs.
  • Danske Bank Growth er Danske Banks specialafdeling for startups og scaleups med rådgivere, der er specialister i segmentets behov, tilbyder finansiering til virksomhederne og rådgiver om alt, der kan være relevant for den type virksomheder. 

Kontakter

VIDEO: Danske Bank på efteriuddannelse i salg
Erhvervsakademi Dania

Information om Danske Bank

VIDEO: Danske Bank Sustainable and Responsible Highlights 2021
Danske Bank UK

Følg pressemeddelelser fra Danske Bank

VIDEO: Danske Bank: "A new normal demands New Standards"
Linas Norkevičius

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Bank

VIDEO: Arbejde for velfærdsstatens skyld? | Alex Vanopslagh | Kaare Dybvad
LiberalAlliance

Sources


Article information

Author: Adam Aguilar

Last Updated: 1702558081

Views: 685

Rating: 4.5 / 5 (74 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Adam Aguilar

Birthday: 1991-10-14

Address: 07810 Franklin Grove Suite 867, Garciaburgh, AZ 62631

Phone: +4706720010808178

Job: Surveyor

Hobby: Card Collecting, Knitting, Billiards, Quilting, Skydiving, Photography, Skiing

Introduction: My name is Adam Aguilar, I am a welcoming, steadfast, treasured, Gifted, accessible, vivid, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.